Miben Hiszek? A nagy MIÉRT?

Én hiszek a csodákban.

Persze, hogy hiszek, hiszen egy csodában élek.

Abban is hiszek, hogy minden Nő maga a csoda és minden Nő megérdemli, hogy a saját csodájában létezzen. A rengeteg nehézség, akadály, betegség, rossz házasság, anyagi gondok, mind-mind erősebbé tett. A hitemet növelte. A bölcsességemet. Folyamatosan tanultam, képeztem magam, őriztem a hitemet, őriztem az álmaimat. Széthullottam, majd Főnix madárként újjá születtem. De mindig erősebben, szebben.

Mindezt, Én, egyedül vittem keresztül, valahogy úgy hozta az élet, hogy Önmagam támogatója kellett hogy legyek. A változás sokszor ijesztő volt, de hajtott valami mindig. Felismerve ezt, a küldetésemmé vált, hogy Ti, ne egyedül menjetek végig ezeken az utakon.

És a nagy MIÉRT? Azért, mert nekem ez jó érzés, jó érzés, ha segítek, jó érzés, ha örömöt okozok. Azért, mert így teljesedek ki. Így leszek napról napra kreatívabb. Mert minden ügyféltől én is tanulok. Mert minden egyes ülés után én is fejlődök. Mindegy, hogy milyen terület: párkapcsolat, önismeret, Női kiteljesedés, karrier, anyaság, mindenben ott tudok állni melletted és tudom közvetíteni feléd, nem vagy egyedül, segíteni tudok, hogy lásd a céljaidat, megtervezd és ott is maradj azon az úton, amit végig szeretnél járni. Ez hajt engem most előre.

Imádom a baráti beszélgetéseket. A barátnőmmel minden reggel együtt kávézunk és ez megnyugtat. Imádok a szerelmemmel is beszélgetni, a gyerekeinkkel is, de ezek nem csak rólam szólnak. Amikor egy olyan beszélgetésben vagy, ami csak rólad szól, az inspiráló. Hiszen, valljuk be, azért mindannyian szeretünk magunkkal foglalkozni és ez így rendben is van. Sőt, mi Nők talán többet is foglalkozhatnánk, úgy igazán magunkkal. Meg kell magunknak engedni az örömöt, a lazsálást is. És az elmélkedést is, amikor is van időnk felismerni, mit nem akarunk és mit is akarunk. Miben hiszünk, mi nem jó az életünkben, mit szeretnénk változtatni, min szeretnénk változtatni. Ezek nagy kérdések. És rendben vannak. Az nincs rendben, ha boldogtalanul tepersz, az sincs rendben, ha nem törődsz magaddal.

Micsoda változások következnek be az életben, ha Nőként felemeled a fejedet. Hihetetlen. De hát tudjuk a nagy igazságot, ha csak egy kicsit is változtatsz valamin, az kihat mindenre és mindenhol változást idéz elő.

Lehet a változás ijesztő, ki kell jönni a konfortzónádból, de megéri.

Kezd el, tedd fel magadnak a kérdést: miben hiszek? Milyen életet akarok? és MIÉRT????

Szeretettel Ölellek: Gabriella