Apró trükkök nagy változásokhoz vezethetnek

Sokszor érezzük magunkat gyengének, kiszolgáltatottnak. Még ha tele vagy Önbizalommal, szereted magad, akkor is kerülhetsz olyan helyzetbe, amikor egy pár percre meginogsz, vagy rosszul keltél, nem aludtál jól, rossz a közérzeted. Bármi okozhatja, hogy kicsinek és szerencsétlennek gondolod és érzed magad. Tegyük fel, ilyen állapotban vagy és állásinterjúra mész, vagy randira, vagy beszédet kell tartani, bármi…!

Kétségbe vagy esve. De mivel tudatos vagy, foglalkozol Önmagaddal, foglalkozol spiritualitással, esetleg pszichológiával, sőt trendin még coachod is van, azaz TUDATOSAN LÉTEZEL, akkor felkészült is vagy, ismered magad, ismered a kis trükköket, amivel átlendíted magad.

Amy Cuddynak a TED előadások között van egy csodálatos előadása a testbeszédünk, az elménk és a környezetünk harmóniájáról. Érdemes megnézned, hogy a magabiztos, hatalomtudatos embereknek milyen a testbeszédeük. Megvizsgálták a fordítottját is. Ha nincs hatalmad, de ezeket a testtartásokat felveszed, az hogyan hat vissza az elmédre és hogyan fogsz viselkedni. MŰKÖDIK 😊

Tehát a reggelnél tartunk, ahol Te össze vagy törve, gyengének érzed magad. Elindulsz, beérsz az állásinterjúra. Tudatosan elvonulsz a mosdóba és 2 percig felveszed ezt a pozíciót, azt amikor lefutottál egy maratont és a célszalagot széttéped a testeddel, mert Te voltál a legjobb! Érzed, egyre jobban érzed, hatalmon vagy, Te vagy a legjobb, Királynő vagy! Így jelensz meg, hiszel magadban! Nagy eséllyel elnyered az állást!

A trükkök, a tudomány arra is van, hogy használd és könnyítsd meg az életedet!

Mert ugye most élünk, ez az egy életünk van, azt jól kellene csinálni

Ölellek: Gabriella