Vajon azt az életed éled, amit szeretnél?

Őszintén, szívből remélem, hogy a válaszod: igen. Viszont sejtem, hogy a legtöbb ember erre azt feleli: nem, köze sincs hozzá. De miért? Miért nem törekszünk arra, hogy úgy éljünk, ahogy szeretnénk? Egyáltalán, rengetegen vannak, akik azt sem tudják, igazán mit is szeretnének. Ha Te sem tudod, indulj el abból a kérdésből: mit nem szeretnék. Erre, kapásból lesz 50 válaszod. Ez már haladás, hiszen tudatosan végig gondolod, mit nem akarsz. De itt nem állhatsz meg, hiszen az jó, ha megvan mit nem, az is nagyon jó, ha teszel is érte és kizársz mindent az életedből, amit nem akarsz. De ekkor még mindig nem azt az életed éled, amit szeretnél, ekkor még csak úgy vagy. Hidd el, ebbe belerokkannál hosszú távon, ha csak úgy lennél. Persze ideig-óráig szuper, de huzamosabb ideig őrjítő. Gondolkodj el rajta, milyen életet szeretnél. Ha megvan, kezd el megvalósítani! És azon is gondolkodj, de MIÉRT is így szeretnél élni?

A Miért nagyon fontos, ez lesz a hajtóerőd, a motivációt, ehhez, akkor is odanyúlhatsz, ha éppen nincs kedved megtenni valamit.

És tudod miért is fontos, hogy úgy élj, ahogy szeretnél, mert emlékeztetlek rá: ez az egy életed van, persze, én is hiszem azt, hogy több életem van, de most ezt éljük, koncentráljunk ide. Ezt kellene jól csinálni, mert 90-100 évesen, amikor eljön az idő, hogy elhagyjuk ezt a földi világot, vissza fogunk nézni, és Én azt szeretném gondolni: ez fantasztikus volt és köszönöm, illetve Anubisz is várni fog, lehet 😉, a mumifikálás sakálfejű istene, feltart majd egy mérleget, melynek egyik serpenyőjébe Maat, az igazság istennője által viselt strucctoll kerül, amely az igazságot jelképezi, a másikba belekerül a szívünk, amely életünk tetteit szimbolizálja. Ha a szív és a toll egyensúlyban van, átmentünk a próbán. Akinek a szíve azonban lehúzza a mérleg serpenyőjét, tisztátalannak minősül, és számos borzasztó sors vár rá, a legenda szerint...

Ölellek: Gabriella