Főnix madár

Elképzeltétek már, milyen lehet az, amikor minden tökéletesen rendben van?

Amikor érzed, nemcsak 1 percig, hanem mindig azt, hogy rendben vagy, hogy béke van benned, hogy elégedett vagy?

Nem is tudom, ilyet, mi emberek el tudunk-e érni valaha is. Amikor nem hajt minket valami, amikor nem zakatol az agyunk. Amikor nem a félelem, hanem a bizakodás az úr az elménkben.

Mi Nők, pedig ezt magas fokon űzzük. A kombinálást, az agyalást, a miért és miért nem kérdésekkel az agyunkban, szétstresszeljük magunkat.

Itt ülök a napfényes, virágokkal teli teraszunkon és elmélkedek. Elmélkedek a küldetésemen, azon, hogy miért is tudok Én, Illés Gabriella segíteni a Nőknek? Arra jutottam, hogy azért, mert megértelek. Valahogy úgy alakult az életem, hogy ezer és ezer dologgal álltam szemben, csináltam végig, levontam a tanulságot, mint barátaim mondogatják, másnak lehet több élet alatt történik ennyi, mint nekem jutott, de hála Istennek, képességet is kaptam.

Azt a képességet, hogy mindig, újul erővel Főnix Madárként, erősebben és bölcsebben kerültem ki a helyzetekből. Hogy mindig megértettem a tanulságot. És ezek a tanulságok Nőtársaimnak is segítenek, mert azt szeretném közvetíteni, nem vagy egyedül.

Szerintem mindannyian küzdünk a gyerekkori traumáktól. Esetleg, mint én, balhés, alkoholista apukával, dícséretmentesen telt a gyerekkorod, ami azért oda vezethetett, hogy maximalista lettél és megfelelési kényszered van? Vagy a gyerekkori mintáid alapján választottál férjet, majd egy rossz házasságban tengődtél, vagy még mindig ott töltöd az idődet?

A gyerekeid, a háztartás, az idegesítő férjed és a munkád mellett, pedig lehet te is elkezdtél tanulni, majd karriert építeni és széthajtottad magad, nem engedve a stressz okozta tüneteknek? Majd, amikor minden rendben lesz, mert lesz ilyen, akkor vissza fog köszönni a sok toxikus anyag, ami termelődött a szervezetedben. Anyagi gondokkal küzdöttél/küzdesz? Karrierválság? Betegségek? Mind-mind életem részei voltak.

Amikor is 5 éve azt mondtam: ELÉG!!!!!! Mármint azt hittem, a karrierem rendben van, de a többi ramaty. Rossz férj kidob, fej felemel, Nőiség jöhet. Kivirágoztam, jaj de jól éreztem magamat. Ha egy Nő kivirágzik, megjelennek a méhek, dongók, darazsak 😊 válogatások után, megérkezett az Én drága Királyom, immár 3 éve, nemsokára esküvő.

Együtt teremtettünk egy csodás, meleg otthont, a gyerekeinket kezeljük, neveljük, támogatjuk. Pipa. Minden rendben.

Jaj nem, mert ahogy a Nőiesség kiteljesedett, ahogy megleltem a küldetésemet, ahogy a legfontosabbá a boldogságunk és a családunk vált, úgy lett egyre idegesítőbb és stresszesebb a munkám. A munka, ahol nekem Férfiként kellett működnöm, ahol fontos az erő, ahol keménynek kell lenni. Identitás válság. Skizofrénia esetleg? Munkahelyen erős, Férfias tulajdonságok, problémák, stressz, 4 órakor átváltás, Nőies cukiság, kedvesség, szerelem, családanya, háztartás, gondoskodás. Persze Gabi, a szervezetem beintett.

Nesze neked: Kiégés. Én most nevetek 😊 nevetek, mert minden nehézség, ami történt velem, az előbbre vitt. És Én nagyon büszke vagyok magamra.

Azt szeretném, ha Te is büszke tudnál lenni. Ha látnád, mindig van kiút. Egyszerűen csak tudatosan bele kell állni a dolgokba. Le kell tudni vonni a tanulságot. Ismerned kell Önmagadat.

Fejleszd az önbizalmadat, önbecsülésedet. Van hited? Bármiben, mindegy kiben, miben, a lényege az, hogy a hit átsegít téged a nehéz időszakokon.

Ölellek: Gabriella