AZ ELBŰVÖLŐ NŐ program

Mindegy milyen élethelyzetben vagy: jó vagy rossz házasságban, éppen elváltál és várod a nagy Őt, vagy csak éppen meg akarod találni magadban a Nőt, akkor jó helyen jársz. Az elbűvölő Nő programmal átfestheted az életedet, megtalálhatod a saját csodádat.

A programról:

Az 1. modulban végig megyünk azon, vajon milyen is az elbűvölő Nő. Minden területet érintünk, a stílusát, a kommunikációját, az öltözködését, a gondolkodását, a lelkét. Beszélünk arról is, hogy ha egy Nő megtalálja Önmagát, akkor az milyen hatással lesz az életére, a párkapcsolatára. Mennyire és miért fontos az önbizalom, önbecsülés, önszeretet.

A modulban megismered Önmagadat, megtudod hol is tartasz éppen, életed területein. Önmagunk megismerése segít abban, hogy mélyebben megértsük vágyainkat, célokat tűzzünk ki, és tudatosan irányítsuk az életünket. A saját erősségeink és gyengeségeink felismerése révén hatékonyabban kezelhetjük a kihívásokat, és jobb döntéseket hozhatunk a mindennapok során. Az önismeret javítja az önbizalmat és az önbecsülést, hozzájárulva a boldogabb és kiegyensúlyozottabb élethez.

Az 2. modulban a belső erőd fejlesztésével foglalkozunk. Megismertetlek a pozitív gondolkodás erejével. Növeljük az önbizalmadat, önbecsülésedet. Foglalkozunk az önszeretet fontosságával.

Az önbizalom és önbecsülés növelése az életminőség javulásához vezet, segít az önmagadba vetett hited erősítésében, pozitívabb énkép kialakításában, és magabiztosabban boldogulsz majd a kihívásokkal, kapcsolataidban, és az életben általában. Gyakorlatias eszközöket adok a kezedbe, amikkel megváltoztathatod az életedet.

A 3. modulban meghatározod és kidolgozod a céljaidat a segítségemmel. Megvizsgáljuk az utakat, hogyan is érheted el a céljaidat.

Célokat kitűzni és elérni az életünk során segít irányt adni és motivációt szolgáltat. A célok határozzák meg, merre tartunk, és meghatározzák, hogy milyen életet szeretnénk élni. Ezek a célok segítenek a fókusz megtartásában, az önkifejezésben, a fejlődésben és a boldogság elérésében. A célokat elérni pedig hosszú távú sikerérzetet és elégedettséget hozhat az életünkbe.

A 4. modulban az Elbűvölő Nő színre lép. Konkrét lépéseket, akcióterveket dolgozunk ki, hogy elérd a kitűzött céljaidat, álmaidat.

Az 5. modul után követés, ha igényed van rá, havonta egyszer átbeszéljük az előre haladásodat, a személyes motivátoroddá válok.

Várlak szeretettel

Írj emailt: illesgabriellacoachingnoknek@gmail.com és jelentkezz be a programba

Ölelés: Gabriella