Miben Segíthetek?

Hiszem, hogy a megoldások a legtöbb problémánkra, bennünk vannak. Azt is hiszem, hogy segítséggel, értő figyelemmel, tudatossággal könnyebben előkerülnek.

Viszont vannak olyan helyzetek, olyan problémák, aminek a megoldásához még szükséges némi iránymutatás, tudás, fejlődés.

Ezért is foglalkozom mindkettővel: coachinggal és életvezetési tanácsadással is.

Mi is a különbség?

Coaching: Az önismeret és személyes növekedés művészete. Egy Coach segít felfedezni benned rejlő potenciált és céljaid felé vezető utat. Mint a navigátor a belső világodban, segít kitörni a komfortzónából, és a változás hajnalán lépdelni, inspirálva és támogatva az autentikus és sikeres élet felé vezető úton.

Azaz, az a varázslatos segítség, ami segít felfedezni, mi rejlik benned. A Coach egyfajta kalauz, aki segít elindulni az álmaid felé vezető úton. Olyan, mint egy barát, aki bátorít és segít, hogy jobban megértsd magad és elérd a céljaidat.

Van egy álmod? Segítek megvalósítani. Van egy problémád? Segítek tisztán látni, rendezni a gondolataidat. Szeretnéd jobban megismerni Önmagadat? Szeretnél fejlődni, szeretnél több önbizalmat? Segítek

Életvezetési tanácsadás: A személyes iránytű a mindennapok labirintusában. Segít felfedezni, hogy milyen festményt szeretnél alkotni az életed vásznán, majd készít egy egyedi palettát a céljaidhoz. Mint egy varázslatos kavics a cipődben, a tanácsadó arra emlékeztet, hogy minden lépésed saját történeted része."

Azaz, mintha kapnál egy térképet az élethez. Segít eligazodni, merre szeretnél menni, és lépésről lépésre vezet, hogy elérd a kívánt helyet. Mint a bölcs barát, aki megmutatja a legjobb utat a boldog és kiegyensúlyozott élethez.

A „térképek”, amik nálam vannak:

A nagybetűs NŐ

A párkapcsolat egy Csoda, formáld Te is azzá

Kiégés, életközepi válság, hogyan tovább, merre van felfelé?

A lelki egyensúly útja

Miért vannak nálam térképek?

Mert megéltem mindent, válságok, rossz házasság, válás, karrier, kiégés, gyereknevelés, új szerelem, mozaik család…

És megérkeztem a csodámba: áldott, gyönyörű, izgalmas sok éve tartó párkapcsolat, csodás családi élet, önmegvalósítás, kiteljesedés, anyagi függetlenség, önbecsülés és önbizalom, utazások, egészség, életmód

Megérkeztem, mert tettem érte, tanultam, fejlődtem és felkészültem, hogy átadjam és segítsek a Nőknek is a saját csodájukba elérni.

Megtanultam mindent, hogy segíteni tudjak. Végzett coach vagyok, vannak eszközeim, vannak álmaim, tele vagyok lelkesedéssel. Várlak téged is….

És egy extra, ha spirituálisabb vagy, döntéseidet nemcsak én segítem, hanem a Tarot is, csak, hogy legyen benne misztikum 😊 mert misztikum nélkül nincs élet 😊

Ölelés: Gabriella