Bemutatkozás

Egy vallomással kezdem a bemutatkozásomat, több vagyok, mint egy Coach, de mivel mi emberek, imádunk felcímkézni mindent, ezért hát kellett valami megjelölés…., mert mégsem írhatom oda, hogy coach, életvezetési tanácsadó, segítő, spirituális tanácsadó, férfi ismerő, a női létezés szakértője, attól függően, mire lesz szükséged, egyszerűen csak maradjunk annyiban, Gabriella, aki szeretettel, szakértelemmel és empátiával szeretne neked segíteni, hogy elindulj, vagy haladj az utadon, mert ahogy Én haladtam az utamon, egyre többször éreztem és kaptam azt az üzenetet, hogy az utam, az erőm, a tudásom, másoknak sokat jelent majd és segít nekik és inspirálja Őket. Ha már út, az Én utam hosszú volt és fájdalmas, de azért lettem, az, aki, mert így történt és végtelen hálát érzek ezért. És több, mint 3 éve, csodában élek és elmondhattam: megérkeztem!

Ha már ismersz, hallottál rólam, tudod, hogy példaként szolgálok sok Nőnek, tudod, hogy segíthetek, ha nem ismersz még, nézz szét a blog oldalamon, vagy a facebookon
(https://www.facebook.com/illesgabriellacoachingnoknek)

vagy az Instagrammon
(https://www.instagram.com/illesgabriella_coaching/)

Ezeken az oldalakon, elolvasva az írásaimat, gondolataimat, megismerhetsz annyira, hogy lásd, tudsz-e bízni bennem annyira, hogy megengedd, hogy segítsek neked.

Bemutatkozásomat rövidre is szabhatnám, de akkor hogyan alakítanál ki rólam egy képet? Ahhoz, hogy együtt tudjunk dolgozni, ahhoz bizalomra van szükség és talán kezdetnek megteszi, ha elkezdesz megismerni, kialakítasz egy képet rólam…

Ne tévesszen meg ez a vallomás, minden eszköz a rendelkezésemre áll, hogy segítselek, úgyis mondhatom az eszköztáram a maximumon van.

Én, mindig azt vallottam, hogy az egy dolog, hogy valaki jó szakember a saját területén, az pedig egy másik dolog, hogy ezt a szaktudását vajon működtetni is tudja? Azaz az élete példaként szolgál-e? Ha igen, akkor mondhatja, figyelek, a Mestereim mind ilyenek voltak, amiről beszéltek azt élték is. Hiszen hogyan is tudna egy coach hiteles lenni, ha romokban lenne az élete, vagy anyagi gondokkal küszködne? Vagy hogyan is bíznál bennem, ha nem egy csodálatos párkapcsolatban élnék? Vagy hogyan gondolnád, hogy tudom miről beszélsz, amikor a gyerekeidről beszélsz, ha nekem nem lenne gyerekem?

Karrier: eredetileg okleveles közgazdász vagyok, az alapdiplomám is közgazdász. Mindig is érdekeltek az emberek, a pszichológia, szociológia. Eddig a közgazdász oldalam nyert. Hosszú évek óta projekteket vezetek pénzügyileg, dolgozom más szervezeteknek is, a szakmámban elértem mindent, amit el lehet érni, otthonosan mozgok az IT világban, és immáron évek óta segítek a Nőknek. Ez a weboldal is így született, és a szolgáltatás is így indult, hogy egyre többen fordultok hozzám segítségért és megértem arra én is, hogy az energiáimat átfordítsam ide, rátok és képes legyek inspirálni titeket. Most pedig a NŐ, a Művész és Kreatív oldalamnak adtam át a terepet. Ez tesz engem boldoggá, hogy segíthetek.

Egészség: Vallom és tudom, hogy betegségeink nagy része lelki eredetű. Ezért az mellett, hogy fizikailag is próbálok mindent megtenni az egészségemért, jógázom, táncolok, paleo étrendet követek, vitaminokat szedek, lelkileg is megteszek mindent, van énidőm, meditálok, az mellett még Prana Nadival is foglalkozom, és festek, azaz magamba fektetek. A lelkemet ápolom és, ha úgy érzem be kell várnom, akkor mindig leülök és bevárom a lelkemet. Nagyon fontos, hogy Nőként legyen időnk magunkra, legyen hol és mitől feltöltődnünk.

Anyagiak: megteremtettem mindent, amire vágytam, részben a hitemmel, a spiritualitással, az univerzum és a törvényeinek megértésével, részben pedig tettekkel és cselekedetekkel. Hálásan gondolok arra, hogy mindenem megvan és bőségben élek.

Spiritualitás: 20 éve foglalkozom spiritualitással, agykontrollal kezdtem, majd foglalkoztam az Univerzum törvényeivel, a sikeres emberekkel, a buddhizmussal, a szellemekkel, az angyalokkal, mindennel is, faltam minden könyvet, kerestem Mestereket. Mindent, amit tanultam, elemeztem, kipróbáltam, átültettem a gyakorlatba, el is értem mindent, amit eddig szerettem volna. Mára kialakult bennem egy olyan összkép, amit tudok használni az életemben. Ami előrevisz, amivel egyensúlyt és békét teremtettem a világomban. Azt is mondhatnám, hogy sokkal bölcsebb vagyok, mint 20 éve. Mert, ahogy egy Tanító mondja, fontos, hogy spirituális legyél, de azért ezt az életet kellene jól csinálni… és milyen igaza van.

Párkapcsolat: 2020-ban megismertem a nagy Őt, akiről kislányként is álmodtam. Az az összhang, szenvedély, megértés, béke, harmónia, ami köztünk van, az a világ legnagyobb csodája. Erre mondják azt, hogy Isten is egymásnak teremtett minket. Tudom, hogy az égiek áldása kíséri a kapcsolatunkat. Viszont azt is tudom, hogy a szerelem és annak a megőrzése az munka, az együttélés is, bele kell tenni az energiát, mindkét félnek. Ahogy megtanultam Dora Gyulától a NŐ vezeti és tanítja a Férfit. Hát Én NŐ vagyok és így járok el, vezetem és tanítom és Én vagyok szerelmünk őrzője, Én vagyok a fény, az illat, az érzelmi gombóc, a csábítás, a gondoskodás, Ő pedig a Hősöm, a Királyom, az Oroszlánom. Így összhangban, egy csodában táncolunk nap mint nap, együtt.

Önismeret, önszeretet, önazonosság, önbecsülés és önbizalom: Ismerd meg Önmagadat, ha nem szereted, tanuld meg szeretni Önmagadat, húzd ki magad, emeld fel a fejedet és becsüld magad annyira, hogy mások ne bánthassanak, mert nem engeded meg nekik. Tapasztald ki a határaidat. Fedezd fel az erődet. Higgy Önmagadban. Tudd meg, mire vagy képes. Légy kíváncsi Önmagadra. A legszórakoztatóbb időtöltés, ha elindulsz ezen az úton és megéri, hidd el. Én nem szerettem magamat, nem volt önbecsülésem, önbizalmam meg még annyi se, de bátran elindultam ezen az úton 20 éve és állítom, megérte! Amikor azt mondod, és hiszed, és tudod, hogy KI VAGY, szereted magadat, van tartásod, kisugárzásod, amikor tudatosan éled az életedet, akkor béke lesz benned, mint bennem is.

Bemutatkozásomat kedvenc mondatommal zárom: Ha meg akarod változtani a világot, először változtasd meg Önmagadat.

Szeretettel Ölellek: Gabriella a Te kisérőd